[KB2354] Waarom geeft het Windows Actie Centrum aan dat ik de anti-virus software moet updaten?

Oplossing

Wanneer de ESET software niet kan updaten krijgt u wellicht een melding van het Windows 7 actie scherm. U kunt dit probleem alleen oplossen via de ESET software. Om dit probleem op te lossen kunt u de stappen hieronder  volgen.

1. Zorg ervoor dat u de ESET licentiecode juist heeft ingegeven.

Belangrijk!

U kunt de licentiecode vinden in de mail van ESET.

• De streepjes (-) zijn noodzakelijk in de licentiecode.
  2. Weet u zeker dat u het juiste ESET product gebruikt in combinatie met de juiste licentie.

3. Open een internet browser en ga naar www.eset.nl om te verzekeren dat u een actieve internet connectie heeft.

Wanneer u het probleem niet heeft kunnen oplossen kunt u contact opnemen met de ESET support.