Hoe voeg ik vertrouwde vrienden toe en hoe gebruik ik deze om mijn ESET Mobile Security-wachtwoord te resetten?

Probleem

• U heeft zojuist ESET Mobile Security geïnstalleerd en u wilt een vertrouwde vriend toevoegen.

• U bent uw ingestelde wachtwoord van ESET Mobile Security voor Android vergeten en u wilt deze resetten door gebruik te maken van de vertrouwde vriend optie.

Belangrijk!

Om uw wachtwoord te herstellen doormiddel van de vertrouwde vrienden optie, moet u minimaal één telefoonnummer in uw vertrouwde vriendenlijst hebben staan. Wanneer u nog geen telefoonnummer in uw vertrouwde vriendenlijst heeft staan kunt u deze functionaliteit niet gebruiken. Wanneer dit het geval is, neemt u dan contact op met de ESET Klantenservice.

Details

Het toevoegen van vertouwde vrienden helpt u bij het beschermen van uw telefoon in het geval van diefstal of verlies. Bijvoorbeeld telefoonnummers in uw vertrouwde vriendenlijst krijgen een sms bericht wanneer er een onvertrouwde simkaart in het apparaat wordt gestopt. Daarnaast kunt u een vertrouwde vriend het door u ingestelde beveiligingswachtwoord op afstand laten resetten wanneer u deze bent vergeten.

ANTWOORD:

Beginnen met ESET Mobile Security: Stap 4 van 6

← SMS tekst commando's | Anti-Phishing →

Apparaat moet een SIM kaart hebbent:

Als het apparaat geen SIM kaart heeft, zal het SIM Bescherming menu niet beschikbaar zijn. De vertrouwde SIM kaart functie is niet beschikbaar voor CDMA, WCDMA and WiFi-only apparaten.

Ik heb al een vertrouwde vriend— Ik wil mijn beveiligingswachtwoord resetten

1. Open de ESET Mobile Security app.

2. Tik op Antidiefstal → Sim bescherming →Vertrouwde vrienden, tik op Toevoegen vanuit Contacten om een bestaand contactpersoon toe te voegen of tik op + om een nieuw contact als vertrouwde vriend toe te voegen.

Figuur 1-1
    Klik op de afbeelding om deze te vergroten

3. Voer de naam van de vertrouwde vriend in en het telefoonnummer en tik vervolgens op Opslaan. Deze naam en telefoonnummer zijn nu opgeslagen als vertrouwde vriend. Om de beveiligingswachtwoord te resetten door gebruik te maken van de vertrouwde vriend optie, volg de stappen in de volgende sectie.

Figuur 1-2
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

Reset het door u gekozen wachtwoord:

Bepaal uw vertrouwde vrienden!

Om een vergeten wachtwoord te resetten, moet u ten minste één telefoonnummer op uw lijst met vertrouwde vrienden hebben. Wij raden u aan een vertrouwde vriend onmiddellijk na het installeren van ESET Mobile Security voor Android toe te voegen. Als u geen telefoonnummer hebt toegevoegd aan uw lijst met vertrouwde vrienden, zult u niet in staat zijn om uw wachtwoord opnieuw in te stellen. Voor hulp om uw wachtwoord opnieuw in te stellen zonder een vertrouwde vriend, kunt u contact op nemen met de klantenservice.

Om ESET Remote wachtwoord Reset gebruiken, stuurt een sms naar uw apparaat (van het telefoonnummer van een vertrouwde vriend) met behulp van de volgende syntaxis:

eset remote reset

Uw wachtwoord is nu gereset.