Geen internet verbinding vanwege malware

ANTWOORD:

Wanneer u geen internet verbinding heeft of de melding "De webpagina kan niet worden weergegeven" krijgt, is het mogelijk dat dit wordt veroorzaakt door malware. Door de malware zullen de desbetreffende verbindindingsinstellingen van uw web browser gewijzigd zijn. Volg onderstaande stappen om uw internet verbinding te herstellen.

1. Open Internet Explorer en klik op Opties Internetopties.
  2. Selecteer het Verbindingen tabblad.
  3. Klik op de LAN-instellingen knop en deselecteer het selectievakje van Proxyserver
  4. Klik op OK en daarna nogmaals op OK om het venster te sluiten.

Als uw internet verbinding hersteld is, klikt u hier voor instructies om uw computer vrij te maken van infecties.

Als uw computer nog steeds geen internet verbinding heeft, klikt u hier om een klantenservice aanvraag in te sturen.