[KB7938] Luo tai muokkaa palomuurisääntöä RDP-yhteyksien sallimiseksi ESET PROTECTissa tai ESET PROTECT On-Premissä

HUOM:

Tämä sivu on käännetty tietokoneella. Klikkaa englantia tämän sivun Kielet-kohdassa näyttääksesi alkuperäisen tekstin. Jos jokin on epäselvää, ota yhteyttä paikalliseen tukeen.

Kysymys

• Et voi muodostaa yhteyttä työasemiin RDP-protokollan (Remote Desktop Protocol) kautta, kun ESET Endpoint Securityn palomuuri on käytössä

Yksityiskohdat

Suositukset

• Salli RDP-yhteydet vain lähiverkon kautta. Suositeltava toimenpide on, että työntekijät ottavat ensin VPN-yhteyden verkkoon ennen RDP-yhteyden muodostamista.
  • Suojaa RDP-yhteys lisäämällä RDP:hen monitekijätodennus (ESET Secure Authentication voi toteuttaa tämän).
  • Suojaa RDP-yhteys rajoittamalla RDP-kirjautumisyrityksiä ryhmäkäytäntöobjektin (GPO) avulla.

Ratkaisu

#@##placeholder id='1525' language='1'#@#

1. #@##placeholder id='1501' language='1'#@##
  2. Napsauta Policies (Käytännöt), valitse haluamasi sisäänrakennettu käytäntö, valitse sitten käytäntö, jota haluat muuttaa, ja napsauta Actions (Toiminnot ) → Edit (Muokkaa).

Kuva 1-1
  1. Jos haluat soveltaa sääntöä, valitse Asetukset SuojauksetVerkkokäytön suojaus → laajenna Palomuuri → ja valitse sitten Säännöt-kohdan vieressä Muokkaa .
Kuva 1-2
  1. Napsauta Lisää.
Sääntöjen muokkaaminen ja poistaminen
  • Voit muokata sääntöä: Valitse sääntö, jota haluat muokata, ja valitse Muokkaa.
  • Säännön poistaminen: Valitse sääntö, jonka haluat poistaa, ja valitse Poista.
Kuva 1-3
  1. Kirjoita säännölle nimi ja varmista, että Enabled (Käytössä ) -vaihtoehto on käytössä. Aseta parametrit Toiminto-kohtaan ja laajenna muita kohtia asettaaksesi parametrit uuden säännön määrittelemiseksi. Kun olet asettanut säännön parametrit valmiiksi, valitse Tallenna. Katso Palomuurisääntöjen parametrien yksityiskohtainen kuvaus.
Kuva 1-4
  1. Kun olet tehnyt sääntöparametrien muutokset valmiiksi, napsauta OK. Uusi sääntösi ilmestyy Säännöt-ikkunaan. Sulje Säännöt-ikkuna napsauttamalla Tallenna uudelleen.
Kuva 1-5
  1. Napsauta Assign Assign.
Kuva 1-6
  1. Valitse valintaruutu jokaisen staattisen tai dynaamisen ryhmän vieressä, jolle haluat määrittää tämän käytännön, ja napsauta OK.
Kuva 1-7
  1. Tallenna käytäntö napsauttamalla Finish (Valmis ). Käytäntösi asetuksia sovelletaan kohderyhmiin tai asiakastietokoneisiin.
Kuva 1-8

Jos haluat nähdä kullekin ryhmälle määritetyt käytännöt, napsauta Tietokoneet, napsauta ryhmän vieressä olevaa hammasratas-kuvaketta ja valitse sitten avattavasta valikosta Hallitse käytäntöjä.

Lisätietoja käytännöistä on Online Help-ohjeessa.