[KB3430] Identiske IP-adresser opdaget i netværket

BEMÆRK:

Denne side er blevet oversat af en computer. Klik på engelsk under Sprog på denne side for at få vist den originale tekst. Hvis du finder noget uklart, bedes du kontakte din lokale support.

Problem

• Du modtager meddelelsen "Duplikerede IP-adresser på netværket"
  • Du har flere enheder (f.eks. din computer og en telefon eller printer) på dit netværk, som forsøger at bruge den samme IP-adresse
  • Opsæt en IDS-undtagelse
  • Skift IP-adressen

Detaljer

Klik her for at udvide

Hvis flere enheder bruger den samme IP-adresse, vil mindst én enhed ikke kunne oprette forbindelse til internettet.

Løsning

Opsæt en IDS-undtagelse

I tilfælde, hvor der er dobbelte IP-adresser på netværket, opsæt en IDS-undtagelse.

Skift IP-adresse

Brugere kan manuelt ændre den IP-adresse, der er knyttet til computeren.

Nulstil routeren

For at nulstille routeren skal du tage stikket ud af stikkontakten, vente 30 sekunder og derefter sætte stikket i igen. Hvis IP-adressen ikke ændres automatisk, skal du forny IP-adressen.

Forny IP-adressen
  1. Klik på Start, skriv Kommandoprompt, og klik derefter på Kommandoprompt.

• Brugere af Windows 8: Tryk på Windows-tasten + Q for at åbne en app-søgning, skriv cmd i søgefeltet, og tryk på Enter.

2. Skriv følgende kommando, og tryk på Enter.

ipconfig /release
  3. Skriv følgende kommando, og tryk på Enter.

ipconfig /renew

Når din IP-adresse er fornyet, bør du ikke længere modtage meddelelser om identiske IP-adresser.