[NEWS6836] ESET NOD32 Antivirus en ESET Smart Security versie 9.0.429.x upgrades zijn beschikbaar

Nieuws

ESET NOD32 Antivirus en ESET Smart Security versie 9.0.429.0 (ENU) en 9.0.429.1 (localisaties) -upgrades zijn beschikbaar.

Changelog

• Toegevoegd: geactualiseerde juridische voorwaarden en gevoelige informatieverwerking als gevolg van EU General Data Protection Regulation (GDPR)
  • Opgelost: verschillende kleine bugs

Bekende problemen

Gewijzigde instellingen in het menu Geavanceerd worden niet bijgewerkt in de LiveGrid-melding op het startscherm.

Ondersteuning

Raadpleeg de in-product-upgrade voor de nieuwste versie van uw ESET-product. Hoe controleer ik op de laatste versie.

Om de nieuwste versie 9 handmatig te downloaden en te installeren, bekijkt u Download en installeer ESET offline of installeer een oudere versie