[KB6304] Een Dorkbot-infectie verwijderen met de ESET Dorkbot-reiniger

Probleem

Uw ESET-product detecteert de Dorkbot (Win32) -dreiging.

Oplossing

1. Download ESETDorkbotCleaner.exe van de ESET website.

1. Open de locatie waar u het bestand heeft opgeslagen, klik het ESETDorkbotCleaner.exebestand aan met de rechter muisknop en klik op uitvoeren als administrator.

1. Lees de Softwarelicentieovereenkomst voor eindgebruikers en klik op Akkoord als u hiermee instemt.

1. De tool zoekt automatisch naar bedreigingen. Als de Dorkbot-infectie wordt gedetecteerd, vraagt de Dorkbot-reiniger je om de verwijdering van de bedreiging te bevestigen.

Figuur 1-1

1. Druk op Y om Dorkbot te verwijderen.

1. ESET Dorkbot Cleaner laat u weten wanneer de dreiging is verwijderd.

1. Druk om een bedreiging te verwijderen op een willekeurige toets om uw computer opnieuw te starten.