[KB3303] Problemen oplossen met netwerkconnecties met mijn ESET Windows home producten

Probleem

• Netwerkapparaten functioneren niet meer goed na de installatie van mijn ESET Windows product.

• Verander de beveiligingsinstellingen om handmatig een regel te maken voor een bepaalde verbinding

• Extern bureaublad(Remote desktop) werkt niet correct met mijn ESET Windows product geïnstalleerd.

• Los netwerkverbinding problemen op

Dit artikel is van toepassing op de volgende producten:

• ESET Internet Security
  • ESET Smart Security(Premium)

Oplossing

1. Open uw Windows ESET product. Hoe open ik mijn ESET product?

2. Klik op Instellingen → Netwerkbeveiliging.

Figuur 1-1
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Klik op het tandwiel icoon naast de Persoonlijke firewall en selecteer Interactieve modus.

Figuur 1-2
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Zodra u een venster krijgt met de vraag of u de communicatie wilt toestaan, selecteer dan Regel maken en permanent onthouden en klik dan op Toestaan.

Figuur 1-3
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Druk op F5 op uw toetsenbord om de geavanceerde instellingen te openen.

2. Klik op Persoonlijke firewall → Geavanceerd en klik dan op Bewerken naast IDS en geavanceerde opties.

Figuur 1-4
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. In de lijst met Toegestane services moeten alle schakelaars aan staan. Verander daarbij niet de instellingen bij Indringersdetectie en Pakketcontrole.

Figuur 1-5
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Klik op het tandwiel icoon naast de Persoonlijke firewall en selecteer Automatische modus. Klik daarna op OK om de geavanceerde instellingen te sluiten.