[KB2866] Toevoegen of verwijderen van de ESET Antispam toolbar in email clients (Thunderbird, Windows Live Mail en Outlook)

Probleem

Dit artikel is van toepassing op de volgende producten:

• ESET Internet Security
  • ESET Smart Security Premium

Details

Standaard wordt de ESET Antispam-toolbar weergegeven in Microsoft Outlook, Outlook Express, Windows Live Mail (versie 2012 en eerder) en Mozilla Thunderbird als u ESET Smart Security Premium of ESET Internet Security installeert. In deze werkbalk kunt u snel berichten als spam of geen spam markeren en een e-mailadres als een vertrouwd adres (witte lijst) of een Spam-adres (zwarte lijst) aangeven.

Oplossing

1. Open uw ESET Windows product? Hoe open ik mijn ESET product?

2. Druk op F5 op uw toetsenbord om de geavanceerde instellingen te openen.

3. Klik op Web en Email Beveiliging van e-mail client.

4. Schakel de schakelaar naast uw e-mail client in of uit en klik op OK om deze wijziging op te slaan.

Figuur 1-1
    Klik op de afbeelding om deze te vergroten

5. Herstart uw email client.

Als de ESET toolbar niet wordt weergegeven wanneer e-mail client integratie is geselecteerd

Het kan nodig zijn om de integratie uit en weer in te schakelen. Het is ook mogelijk dat er een probleem is met de compatibiliteit van de e-mail client en uw ESET product.