Hoe update ik handmatige de database met viruskenmerken in ESET Mobile Security voor Android?

Probleem

• U moet de laatste virus signature database update of product versie downloaden om een probleem op te lossen met ESET Mobile Security voor Android

Moet ik handmatig updaten?

ESET Mobile Security wordt automatisch ten minste één keer per dag geupdate, zolang je Android-toestel beschikt over een actieve internetverbinding. Het uitvoeren van een handmatige update is alleen nodig als er een fout wordt ontstaat in ESET Mobile Security, of als u wilt controleren of er updates beschikbaar zijn sinds de laatste keer dat het apparaat update heeft gedaan. Hoewel het mogelijk is om de update-interval in ESET Mobile Security te veranderen, is het niet aan te raden.

ANTWOORD:

Video Tutorial

1. Open ESET Mobile Security voor Android. Hoe open ik mijn ESET product?

2. Klik op Antivirus → Database met viruskenmerken bijwerken.