[KB2783] Hogyan adhatom hozzá vagy távolíthatom el az "ESET által ellenőrzött" értesítési címkéket, amelyek az e-mailjeimhez csatolódnak? (5.x)

MEGJEGYZÉS:

Az oldal fordítása mesterséges intelligencia segítségével készült. Az eredeti szöveg megjelenítéséhez válassza ki az oldal jobb felső részén található legördülő menüből az angol nyelvet. Ha kérdése merülne fel ESET termékekkel kapcsolatban, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz!

Megoldás

Az ESET Smart Security és az ESET NOD32 Antivirus lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy értesítéseket csatoljanak a kimenő vagy bejövő e-mail üzenetekhez, jelezve, hogy az üzenet átvizsgálásra került, és nem fertőzött. Ezeket az értesítéseket nagyon egyszerűen eltávolíthatja, vagy beállíthatja, hogy csak a fertőzött e-mail üzenetekben jelenjenek meg. Az értesítések eltávolításához vagy beállításaik módosításához kövesse az alábbi lépéseket:

  1. Nyissa meg az ESET Smart Security vagy az ESET NOD32 Antivirus programot. Hogyan nyithatom meg az ESET termékemet?
     
  2. Nyomja meg az F5 billentyűt a billentyűzeten, vagy kattintson a Védelem állapota ikonraSpeciális beállítások a Speciális beállítások fához.

    1-1. ábra
    Kattintson a képre a nagyobb méretben való megjelenítéshez egy új ablakban

  3. A Speciális beállítások fában bontsa ki a Web és e-mail, majd kattintson az E-mail kliens védelme elemre.
     
  4. A Riasztások és értesítések szakaszban állítsa be a bejövő és kimenő e-mailekkel kapcsolatos személyes beállításait. Az alábbi példában az értesítési üzenetek csak a fertőzött e-mailekhez lesznek csatolva (lásd az 1-2. ábrát).

    MEGJEGYZÉS:

    Bizonyos ablakbeállítások esetén előfordulhat, hogy a legördülő menüben nem látható mindhárom lehetőség(Soha, Csak fertőzött e-mailre, Minden beolvasott e-mailre ). A többi lehetőség megtekintéséhez és kiválasztásához kattintson a kis fel/le nyilakra, amíg a kívánt lehetőség láthatóvá nem válik.

     

    1-2. ábra
    Kattintson a képre a nagyobb méretben való megjelenítéshez egy új ablakban

  5. Kattintson az OK gombra a beállítások megerősítéséhez.
    MEGJEGYZÉS:

    A már megjelölt korábbi e-mailek megtartják az eredeti címkét.