[KB6114] Ladda ner en tidigare version av ESET PROTECT och dess komponenter

OBS:

Den här sidan har översatts av en dator. Klicka på engelska under Språk på den här sidan för att se originaltexten. Om du tycker att något är oklart, kontakta din lokala support.

Problem

Produktversioner som inte stöds

Detta innehåll gäller för ESET-produktversioner som för närvarande har statusen Begränsad support.

För en fullständig lista över produkter som stöds och definitioner av supportnivåer, se ESET End of Life Policy för företagsprodukter.

Uppgradera ESET:s företagsprodukter.

• Ladda ner installationsfilerna för ESET PROTECT On-Prem 11.0 och dess komponenter
  • Ladda ner installationsfilerna för ESET PROTECT 10.1 och dess komponenter
  • Ladda ner installationsfilerna för ESET PROTECT 10.0 och dess komponenter
  • Ladda ner installationsfilerna för ESET PROTECT 9.1 och dess komponenter
  • Ladda ner installationsfilerna för ESET PROTECT 9.0 och dess komponenter

Lösning för

ESET PROTECT On-Prem 11.0

ESET PROTECT 10.1

Komponent
Windows
Linux
macOS
Allt-i-ett ESET PROTECT 10.1 (.ZIP) 64-bitars nedladdning
Allt-i-ett ESET PROTECT 10.1 (ISO)
Agent
RDS-sensor

Server
ESET Bridge
Webbkonsol (.WAR)
Virtuell enhet (.OVA) Ladda ner
Virtuell enhet (.VHD.ZIP) Ladda ner

ESET PROTECT 10.0

Komponent
Windows
Linux
macOS
Allt-i-ett ESET PROTECT 10.0 (.ZIP) 64-bitars nedladdning
Allt-i-ett ESET PROTECT 10.0 (ISO)
Agent
RDS-sensor

Server
ESET Bridge
Webbkonsol (.WAR)
Virtuell enhet (.OVA) Ladda ner
Virtuell enhet (.VHD.ZIP) Ladda ner

ESET PROTECT 9.1

Komponent
Windows
Linux
macOS
Allt-i-ett ESET PROTECT 9.1 (.ZIP) 64-bitars nedladdning
Allt-i-ett ESET PROTECT 9.1 (ISO)
Agent
Server
Webbkonsol (.WAR) Nedladdning Ladda ner
Virtuell enhet (.OVA) Ladda ner
Virtuell enhet (.VHD.ZIP) Ladda ner

ESET PROTECT 9.0

Komponent
Windows
Linux
macOS
Allt-i-ett ESET PROTECT 9.0 (.ZIP) 64-bitars nedladdning
Allt-i-ett ESET PROTECT 9.0 (ISO)
Agent
Server
Webbkonsol (.WAR)
Virtuell enhet (.OVA) Ladda ner
Virtuell enhet (.VHD.ZIP) Ladda ner