[KB6114] Last ned en tidligere versjon av ESET PROTECT og dens komponenter

MERK:

Denne siden er oversatt av en datamaskin. Klikk på engelsk under Språk på denne siden for å se originalteksten. Hvis noe er uklart, kan du kontakte din lokale kundestøtte.

Utgave

Produktversjoner som ikke støttes

Dette innholdet gjelder ESET-produktversjoner som for øyeblikket har statusen Begrenset støtte.

Du finner en fullstendig liste over støttede produkter og definisjoner av støttenivåer i ESETs End of Life Policy for bedriftsprodukter.

Oppgrader ESET-produkter for bedrifter.

• Last ned installasjonsfilene for ESET PROTECT On-Prem 11.0 og dets komponenter
  • Last ned installasjonsfilene for ESET PROTECT 10.1 og tilhørende komponenter
  • Last ned installasjonsfilene for ESET PROTECT 10.0 og tilhørende komponenter
  • Last ned installasjonsfilene for ESET PROTECT 9.1 og tilhørende komponenter
  • Last ned installasjonsfilene for ESET PROTECT 9.0 og tilhørende komponenter

Løsning

ESET PROTECT On-Prem 11.0

ESET PROTECT 10.1

Komponent
Windows
Linux
macOS
Alt-i-ett ESET PROTECT 10.1 (.ZIP) 64-biters nedlasting
Alt-i-ett ESET PROTECT 10.1 (ISO)
Agent
RDSensor

Server
ESET Bridge
Webkonsoll (.WAR)
Virtuell enhet (.OVA) Last ned
Virtuell enhet (.VHD.ZIP) Last ned

ESET PROTECT 10.0

Komponent
Windows
Linux
macOS
Alt-i-ett ESET PROTECT 10.0 (.ZIP) 64-biters nedlasting
Alt-i-ett ESET PROTECT 10.0 (ISO)
Agent
RDSensor

Server
ESET Bridge
Webkonsoll (.WAR)
Virtuell enhet (.OVA) Last ned
Virtuell enhet (.VHD.ZIP) Last ned

ESET PROTECT 9.1

Komponent
Windows
Linux
macOS
Alt-i-ett ESET PROTECT 9.1 (.ZIP) 64-biters nedlasting
Alt-i-ett ESET PROTECT 9.1 (ISO)
Agent
Server
Webkonsoll (.WAR) Last ned Last ned
Virtuell enhet (.OVA) Last ned
Virtuell enhet (.VHD.ZIP) Last ned

ESET PROTECT 9.0

Komponent
Windows
Linux
macOS
Alt-i-ett ESET PROTECT 9.0 (.ZIP) 64-biters nedlasting
Alt-i-ett ESET PROTECT 9.0 (ISO)
Agent
Server
Webkonsoll (.WAR)
Virtuell enhet (.OVA) Last ned
Virtuell enhet (.VHD.ZIP) Last ned