[NEWS6411] ESET Parental Control voor Android is uitgebracht (versie 1.5.4.0)

Nieuws

ESET Parental Control voor Android has is uitgebracht en beschikbaar om te downloaden uit de Google Play.

ESET Parental Control voor Android is een app voor Android apparaten, waarmee ouders de kinderen kunnen monitoren en het gebruik van het apparat kunnen bepalen.

Changelog

• Toegevoegd: Nieuwe SOS knop kan een SMS versturen naar de het ingestelde nummer van de ouders. Dit bericht  bevat de locatie van het apparaat van het kind, en kan binnen 5 seconden geanulleerd worden als er per ongeluk op de knop is gedrukt. Standaard is deze optie uitgeschakeld, maar kan ingeschakeld worden in de instellingen.

Voor meer informatie over het downloaden, kopen of downloaden, bezoekt u ESET Parental Control voor Android in de Google Play.

Ondersteunings bronnen