[KB3223] Desktopmeldingen over detectie-engine-updates, geplande scanactiviteit, enz. uitschakelen (14.x - 16.x)

OPMERKING:

Deze pagina is vertaald door een computer. Klik op English onder Languages op deze pagina om de originele tekst weer te geven. Als u iets onduidelijk vindt, neem dan contact op met uw lokale support.

Uitgave

• Disabled Desktop notifications except those requiring user interaction

Details

Klik om uit te breiden

De ESET-producten tonen standaard bureaubladmeldingen over gedetecteerde bedreigingen, geplande scangebeurtenissen, updateactiviteit van de detectie-engine, enz. in het meldingsgebied van Windows.

Oplossing

1. Open het hoofdprogrammavenster van uw Windows ESET-product.

2. Druk op de F5 toets om Geavanceerde setup te openen.
  1. Klik op Meldingen en vouw Desktopmeldingen uit. Klik op de schuifbalk naast Bureaubladmeldingen weergeven om deze uit te schakelen en klik op OK.