[KB2934] Het 'ESET Persoonlijke firewall initialisatie mislukt bericht wordt weergegeven, wat moet ik doen?

Oplossing

Als u de melding "ESET Persoonlijke initialisatie mislukt " krijgt, kan het zijn dat uw product niet goed is geinstalleerd. Om dit probleem op te lossen, volgt u de onderstaande stappen:

1. Download en installeer de laatste versie van uw ESET product in de tabel hieronder.

Belangrijk!

Controleer de versie van uw besturingssysteem voordat u gaat downloaden.

Product 32bit 64bit
ESET Internet Security Download Download
ESET Smart Security Download Download
ESET Smart Security Premium Download Download

OPMERKING:

U heeft uw licentiesleutel nodig bij het installeren van uw ESET product. Deze licentiesleutel heeft u per mail gekregen na de aanschaf. Mocht u deze niet meer hebben, Klik dan hier om deze op te vragen

1. Klik op Start → Programma’s en onderdelen → ESET → Verwijderen. Na het verwijderen, zult u de computer opnieuw moeten opstarten.
  2. Na het opnieuw opstarten, opent u de verkenner. Navigeer naar C:Program Files en verwijder de ESET map.
  3. Volg de stappen hieronder om de persoonlijke firewall uit de internet adapter te verwijderen.

1. Klik op Start → Configuratiescherm. In het Netwerk en internet gedeelte, klikt u op Netwerkstatus en –taken weergeven.

2. Klik op Local Area Connection. Klik daarna op Eigenschappen.

3. Selecteer de ESET Persoonlijke firewall en klik op Verwijderen.

4. Start de computer opnieuw op.

5. herinstalleer uw ESET Internet Security of ESET Smart Security(Premium).