[KB2408] Hoe upgrade ik van ESET NOD32 Antivirus 2.7 voor Microsoft Exchange Server naar ESET Mail Security 4 voor Microsoft Exchange Server?

Oplossing

Upgraden vanaf ESET NOD32 Antivirus 2.7 voor Microsoft Exchange Server naar ESET Mail Security 4 voor Microsoft Exchange Server is gratis. Dit is wat u nodig heeft voor het upgraden:

• ESET Mail Security 4 voor Microsoft Exchange Server gebruikersnaam en wachtwoord om te downloaden.

• U heeft een nieuw licentie bestand nodig, vraag een nieuwe licentie kopie aan van uw ESET Mail Security 4 voor Microsoft Exchange Server vanaf onze verloren gegevens pagina. Als u het formulier heeft ingevuld en verzonden en u ontvangt geen licentie gegevens via mail, neem dan contact op met uw verkooppunt of vertegenwoordiger om uw licentie op te vragen. De antispam module zal niet werken door gebruik te maken van uw oude ESET NOD32 Antivirus 2.7 voor Microsoft Exchange Server licentie.

OPMERKING:

Als u ESET Mail Security 4 voor Microsoft Exchange Server bovenop ESET NOD32 Antivirus 2.7 voor Microsoft Exchange Server heeft geïnstalleerd, start dan uw server opnieuw op om  zeker te zijn van complete en veilige uitvoering van ESET Mail Security voor Microsoft Exchange Server. Als u niet in staat bent om opnieuw op te starten, stel dan de installatie uit tot een moment dat u dat wel kunt.

Volg de procedure hieronder om te upgraden van ESET NOD32 Antivirus 2.7 voor Microsoft Exchange Server naar ESET Mail Security 4 voor Microsoft Exchange Server.

1. Deïnstalleer ESET NOD32 Antivirus 2.7 voor Microsoft Exchange Server door te klikken op Start → Alle Programma's → ESET Uninstall.

2. Het is aanbevolen de computer opnieuw op te starten na de deïnstallatie.

3. Download en installeer ESET Mail Security 4 voor Microsoft Exchange Server met uw nieuwe licentie bestand. Bekijk het volgend artikel voor meer informatie: How to Download and Install ESET Mail Security 4 Microsoft Exchange Server.

OPMERKING:

Als u de ESET Mail Security 4 voor Microsoft Exchange Server release candidate beta gebruikt, kunt u de laatste versie downloaden en installeren boven op de realease candidate. Vul zorgvuldig uw nieuwe licentie gegevens in.

Extra hulp