[KB140] Hoe stel ik mijn ESET product in om toegang tot bepaalde websites te blokkeren?

Oplossing

De ESET Antivirus en antispyware module staan de gebruiker toe om blokkades te maken voor een specifieke website of een geheel domein. Volg de stappen hieronder om in te stellen welke websites u wilt blokkeren.

1. Open uw ESET product. Hoe open ik mijn ESET product

2. Druk op F5 op het toetsenbord om de geavanceerde instellingen te openen.

3. Klik op Web en E-mail à Beveiliging van webtoegang à Url-adresbeheer

Figure 1-1
    Klik op de afbeelding om deze te vergroten

4. Klik op bewerken achter Adreslijst.

5. Selecteer de Lijst met geblokkeerde adressen en klik op bewerken.
  6. Als er al adressen geblokkeerd zijn, dan staan deze hier in het venster. Om een website toe te voegen, klikt u op Toevoegen. Voer de website in en klik op OK om de wijziging op te slaan

Figuur 1-2
    Klik op de afbeelding om deze te vergroten

7. Klik nog 3 X op OK om alle wijzigingen op te slaan en de vensters te sluiten.