ESET Cyber Security Pro en ESET Cyber Security versie 6.5.600.3 zijn uitgebracht

ESET Cyber Security Pro en ESET Cyber Security versie 6.5.600.3 zijn uitgebracht en beschukbaar om te downloaden.

Deze versie lost een probleem met de nieuwste beveiligingspatches van macOS op.

Upgrade ESET Cyber Security of ESET Cyber Security Pro naar de laatste versie

Changelog

• Opgelost: Verbeterde compatibiliteit van RootKit-detectiemodule met de nieuwste beveiligingspatches van macOS

Deze versie vervangt versie 6.5.600 en bevat de items uit de vorige update.

Bekende problemen

Bekijk het volgende Kennisbank artikel voor een volledige lijst met bekende problemen: