ESET Windows thuis producten versie 11.0.159.x zijn uitgebracht

ESET NOD32 Antivirus, ESET Internet Security en ESET Smart Security Premium versie 11.0.159.0 zijn uitgebracht en beschikbaar om te downloaden.

Changelog

• Aangepast: De gebruiker hoeft tijdens de installatie niet langer een selectievakje uit te schakelen om het product te installeren in een aangepaste map

• Aangepast: LiveGrid-statusrapport bijgewerkt, zodat de gele status nu niet wordt weergegeven tot een netwerkverbinding gedurende 10 minuten niet beschikbaar is

• Opgelost: Het venster Update wordt niet vernieuwd na het downloaden van een installatieprogramma van derden

• Opgelost: Apparaatbeheer wordt niet geactiveerd

• Opgelost: Uitsluitingen worden niet geaccepteerd tijdens de eerste scan die is gemaakt na de installatie

• Opgelost: De schuifbalk wordt niet weergegeven in het venster Update

• Opgelost: Bescherming voor bank- en betalingsdoeleinden toont niet "Beschermd door ESET" bij gebruik van de nieuwste Firefox-browser

• Opgelost: Verschillende interne en lokalisatie bugs

Upgrade naar de laatste versie

Upgrade mijn ESET Windows thuis product naar de laatste versie

Ondersteuning

ESET levert support in de vorm van gebruikersgidsen, volledig gelokaliseerde applicaties en online help, online Kennisbank, en afhankelijk van uw regio ook chat, mail en telefonisch contact.