[KB3409] Avaa ESET Mobile Security for Android -ohjelman pääikkuna

HUOM:

Tämä sivu on käännetty tietokoneella. Klikkaa englantia tämän sivun Kielet-kohdassa näyttääksesi alkuperäisen tekstin. Jos jokin on epäselvää, ota yhteyttä paikalliseen tukeen.

Kysymys

Ratkaisu

Avaa Kaikki sovellukset -näyttö ja napauta ESET Mobile Security for Android -kuvaketta.

Kaikki sovellukset -näyttö

Kaikki sovellukset -näytön avaamisen vaiheet voivat vaihdella laitemerkin, käytössä olevan Android-version ja henkilökohtaisten asetusten mukaan.

Katso esimerkkejä alla olevista kuvakaappauksista:

Android 9-14

Pyyhkäise aloitusnäytössä näytön alareunasta ylöspäin päästäksesi Kaikki sovellukset -näyttöön ja napauta ESET Mobile Security for Android -kuvaketta.

Laitteen asetuksista riippuen aloitusnäytössä saattaa olla myös Kaikki sovellukset -kuvake, kuten aiemmissa versioissa (katso esimerkki Android 6:sta).

Kuva 1-1

Oreo (8.x) ja Nougat (7.x)

Siirry Kaikki sovellukset -näyttöön napauttamalla nuolikuvaketta ja napauta ESET Mobile Security for Android -kuvaketta.

Kuva 2-1

Marshmallow (6.x)

Napauta Kaikki sovellukset -kuvaketta päästäksesi Kaikki sovellukset -näyttöön ja napauta ESET Mobile Security for Android -kuvaketta.