[KB3409] Åbn hovedprogramvinduet i ESET Mobile Security til Android

BEMÆRK:

Denne side er blevet oversat af en computer. Klik på engelsk under Sprog på denne side for at få vist den originale tekst. Hvis du finder noget uklart, bedes du kontakte din lokale support.

Problem

Løsning

Åbn skærmen Alle apps, og tryk på ikonet ESET Mobile Security for Android.

Skærmen Alle apps

Trinene til at åbne skærmen Alle apps kan variere afhængigt af enhedens mærke, den version af Android, du kører, og personlige indstillinger.

Se eksemplerne på skærmbillederne nedenfor:

Android 9-14

På startskærmen skal du stryge op fra bunden af skærmen til toppen for at få adgang til skærmen Alle apps og trykke på ikonet ESET Mobile Security for Android.

Afhængigt af enhedens indstillinger kan der også være et ikon for Alle apps på startskærmen som i tidligere versioner (se et eksempel for Android 6).

Figur 1-1

Oreo (8.x) og Nougat (7.x)

Tryk på pileikonet for at få adgang til skærmen Alle apps, og tryk på ikonet ESET Mobile Security for Android.

Figur 2-1

Marshmallow (6.x)

Tryk på ikonet Alle apps for at få adgang til skærmen Alle apps, og tryk på ikonet ESET Mobile Security for Android.