Waarom zorgt OpenCandy voor een waarschuwing vanuit ESET?

Alhoewel ESET OpenCandy heeft verwijdert uit de lijst van potentieel ongewenste toepassingen is er alsnog een kans dat ESET de melding uit afbeelding 1-1 toont na het downloaden van een programma gebundeld met OpenCandy. In deze gevallen klik dan 3 keer op “geen actie” of “no action” als u er voor kiest dit programma alsnog te downloaden.

Zie onderstaande kennisbank artikelen voor meer informatie over potentieel ongewenste toepassingen en hoe ESET geconfigureerd kan worden om deze programma’s te detecteren.