[KB3241] Upgrade ESET Cyber Security of ESET Cyber Security Pro naar de laatste versie

Probleem

• Upgrade naar de laatste versie van ESET Cyber Security of ESET Cyber Security Pro

Als u recentelijk heeft geupgrade naar macOS 10.13 (High Sierra) en het programma niet kan openen

Als u ESET Cyber Security/Cyber Security Pro niet meer kan openen na het upgraden naar macOS 10.13 (High Sierra), bezoekt u het volgende artikel voor instructies:

Oplossing

Laatste versie van ESET Cyber Security(Pro)

7.4.1600.0

1. Open uw ESET Cyber Security of ESET Cyber Security Pro. Hoe open ik mijn ESET product?

2. Als er een nieuwe versie beschikbaar is, zult u het bericht "Een nieuwe versie van het product is beschikbaar!" krijgen aan de onderkant van het hoofdvenster. Klik op Meer informatie om een nieuw venster met het versienummer van de nieuwste versie, de lijst van veranderingen in de nieuwe versie en andere belangrijke informatie weer te geven.

Figure 1-1
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Klik op Ja om de laaste versie te downloaden, of klik op Niet nu om het upgraden uit te stellen. Klik op Niet deze versie om de melding over deze update niet meer weer te geven totdat er een nieuwere versie uitkomt.

Figuur 1-2
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Als u op Ja heeft geklikt, zal de download worden opgeslagen in de Downloads map. Wanneer deze klaar is met downloaden, klikt u dubbel op het bestand om de installatie te starten. Volg nu de stappen om de ESET software te installeren.