[KB3112] Open of sluit een specifieke poort in de ESET Personal firewall

Probleem

• Dit artikel is van toepassing op de volgende producten:
    • ESET Internet Security
    • ESET Smart Security Premium
  • Gebruik de ESET Personal firewall om bepaalde connecties gebaseerd op poortnummer of een range van poortnummers toe te staan of te verbieden.

Oplossing

1. Open uw Windows ESET product. Hoe open ik mijn ESET product?

2. Klik op  Instellingen → Beveiligingshulpmiddelen.

Figure 1-1
    Klik op de afbeelding om deze te vergroten

3. Klik op het tandwiel icoon naast Persoonlijke firewall en selecteer configureren.

Figure 1-2
    Klik op de afbeelding om deze te vergroten

4. Klap het onderdeel Geavanceerd uit en klik op Bewerken naast Regels

Figure 1-3
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Klik op Toevoegen om een nieuwe regel aan te maken.

Figure 1-4
    Klik op de afbeelding om deze te vergroten

2. Typ een nieuwe naam voor deze regel in het veld Naam, selecteer Beide bij het keuzeveld naast Richting en selecteer Toestaan of Blokkeren in het keuzeveld achter Actie. Hierbij kiest u de actie die u wilt uitvoeren, Toestaan of Blokkeren.

Figure 1-5
    Klik op de afbeelding om deze te vergroten

3. Klik het tabblad Lokaal aan en vul in het veld Poort in welke poort(-en) het betreft, als u dit heeft ingevuld klikt u op OK.

Figure 1-6
    Klik op de afbeelding om deze te vergroten

4. De nieuwe regel zal verschijnen in het Firewall regels scherm. Klik twee keer op OK om uw aanpassingen op te slaan en om Geavanceerde instellingen te verlaten.

Figure 1-7