[KB5660] ESET Smart Security 9 and ESET NOD32 Antivirus 9 FAQ

Oplossing

1. Hoe installeer ik versie 9 van ESET Smart Security of NOD32 Antivirus?
    Voor een stap voor stap handleiding over hoe u ESET Smart Security of ESET NOD32 kunt installeren, Gaat u naar de volgende link:
  1. Ik heb een licentie voor een oudere versie, is het mogelijk om de laatste versie (9) te downloaden?
    Ja. Klanten met een lopende licentie hebben recht op de laatste versie van onze software. Voor details over hoe u dit kunt installeren, kunt u terecht bij de onderstaande link.
  1. Nadat ik mijn ESET product upgrade naar de laatste versie kan ik het niet activeren. Wat moet ik nu doen?
    Controleer of u uw licentiecode juist heeft ingevoerd, dit kunt u met behulp van de onderstaande link doen: Hoe voer ik mijn licentiecode in om mijn ESET Smart Security of NOD32 te activeren?
  1. Kan ik mijn ESET Smart Security of NOD32 op meerdere computers installeren?
    U heeft een aparte licentie nodig voor iedere kopie van onze producten die u op meerdere computers installeert.
    Bij het aanschaffen van ESET Smart Security of NOD32 krijgt u 1 licentiecode. Voor meer informatie kunt u terecht bij de onderstaande link: ESET licenties FAQ.
  1. Wat is een Multi-Device licentie?
    Een multi-device licentie is aan te passen naar uw persoonlijke voorkeur, de standaard is ingesteld op een pakket voor 3 apparaten voor 1 jaar.

Als u tijdens de installatie een foutmelding krijgt (zoals activatie is mislukt), komt dit waarschijnlijk omdat u al op de eerste computer de software heeft geïnstalleerd en geactiveerd.
    Na de eerste activatie heeft u een licentie-code in uw mail gekregen, die kunt u gebruiken om de andere apparaten te activeren.
    Voor meer informatie kunt u bij de onderstaande link terecht: Hoe activeer en installeer ik ESET Multi-device Security?
  1. Wat is het verschil tussen ESET Smart Security en ESET NOD32 Antivirus?
    Beide varianten van onze software (ESET Smart Security en ESET NOD32 Antivirus) bieden proactieve detectie van Malware, die gebruik maken van geavanceerde heuristiek, Generieke handtekeningen en Genetische technologie om te helpen met het beschermen tegen nog niet gevonden bedreigingen. ESET Smart Security bevat Anti-Diefstal, Antispam, een persoonlijke Firewall, Bank en bankier beveiliging en ouderlijk toezicht, plus dezelfde beveiligingsmaatregelen die NOD32 ook heeft.
  2. Is er een zakelijke NOD32 of Smart Security variant?
    De huidige zakelijke varianten van onze producten zijn ESET Endpoint Security en  Endpoint Antivirus.

Let op!

ESET Smart Security en ESET NOD32 Antivirus zijn voor thuis gebruikers en kunnen niet beheerd worden met de ESET Remote Administrator, zijn niet geschikt voor gebruik met ESET server producten en kunnen niet geïnstalleerd worden op Windows Server besturingssystemen. Voor meer informatie kunt u terecht bij de onderstaande link:

3. Wat zijn de nieuwe en verbeterde programma’s die aanwezig zijn in versie 9?
  • ​Bank en bankierbeveiliging: Deze module zorgt ervoor dat alle transacties die u online maakt, gedaan worden in een beveiligde omgeving.
  • Nieuw en verbeterd gebruikersinterface: Ons nieuwe design zorgt voor meer zichtbaarheid en een betere gebruikerservaring.
  • Nieuwe manier waarop licenties werken: Het versie 9 licentiemodel is aangepast. In plaats van een gebruikersnaam en wachtwoord wordt er nu een licentiecode gevraagd.
  • Firewall probleemoplossingswizard: De Firewall probleemoplossingswizard zal u door het proces heen leiden om de Firewall problemen te verhelpen wanneer die ontstaan.
  • Online Help integratie: de documentatie die aanwezig is in versie 9 heeft een update gekregen waardoor u hier ook online hulp in kunt vinden.
  • Voor verdere beschrijvingen van huidige en nieuwe modules in onze producten kunt u terecht bij de volgende link Wat is er nieuw in ESET Smart Security 9 en NOD32 9.
  1. Wat zijn de systeem vereisten voor ESET producten?

Windows 10, 8.1, 8, 7, Vista, Home Server (Anti-diefstal niet beschikbaar voor Home Servers):
    1 GHz 32-bit (x86) of 64-bit (x64) processor
    512 MB (1 GB voor Vista x64) RAM systeemgeheugen
    320 MB geheugen beschikbaar
    Super VGA (800 × 600)

Windows XP:
    400 MHz 32-bit (x86)/ 64-bit (x64) processor
    128 MB RAM systeemgeheugen
    320 MB beschikbaar geheugen
    Super VGA (800 × 600)

2. Ik heb een vraag/probleem die hier niet genoemd wordt, waar kan ik heen voor meer support?
    • Bezoek de ESET Kennisbank om oplossingen te zoeken voor specifieke problemen met uw ESET product.
      Als het nog steeds niet lukt om uw probleem op te lossen, neem dan contact op met onze Support afdeling.