[KB3227] Voorkomen dat het splash screen (titelscherm) verschijnt bij het opstarten

OPMERKING:

Deze pagina is vertaald door een computer. Klik op English onder Languages op deze pagina om de originele tekst weer te geven. Als u iets onduidelijk vindt, neem dan contact op met uw lokale support.

Uitgave

• Voorkom dat het splash screen (titelscherm) voor mijn Windows ESET-product wordt weergegeven bij het opstarten van de computer

Oplossing

1. Open het hoofdprogrammavenster van uw Windows ESET-product.

2. Druk op de F5 toets om toegang te krijgen tot Geavanceerde setup.

3. Klik User interface en klik op de schuifbalk naast Show splash-screen at startup.

4. Klik op OK om uw instellingen te bevestigen.

Figuur 1-1
Klik op de afbeelding voor een grotere weergave in een nieuw venster