[KB2875] Fout bij downloaden van het database met viruskenmerken bestand

Oplossing

1. Controleer of u een actieve internet vermelding heeft door te kijken of u onze hoofdpagina kunt laden: Klik hier.

2. Update-cache wissen:
    1. Open uw Windows ESET product. Hoe open ik mijn ESET product?
    2. Press F5 to open the Advanced Setup window.
    3. Klik op Bijwerken uit, klap Algemeen uit en klik op Wissen en klik op OK

Figuur 1-1
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Herstart uw apparaat.
  2. Open uw ESET product, klik links op Bijwerken  Nu bijwerken

Figuur 1-2
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

Indien dit het probleem niet verholpen heeft raden wij u aan contact op te nemen met de ESET klantenservice.