[KB2825] Hoe schakel ik tijdelijk Cybersecurity voor Mac uit?

Oplossing

Af en toe, tijdens het oplossen van problemen of installatie van software van derden, kunt u worden gevraagd om de antivirus software tijdelijk uit te schakelen. Indien dit noodzakelijk is, moet u niet vergeten om deze onmiddellijk weer opnieuw in te schakelen. Om ESET Cybersecurity voor Mac OS X tijdelijk uit te schakelen, volgt u de volgende stappen:

1. Open het ESET programma door in de taakbalk te klikken op het ESET icoon

2. Klik op Instellingen in het linkermenu.

3. Schakel de Real-timebeveiliging van het bestandssysteem uit door de schakelaar aan te klikken.

Figuur 1-1
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

Waarschuwing:

Vergeet niet de beveiliging direct weer aan te zetten na het installeren van een applicatie of het oplossen van problemen