[KB2780] Uitzetten van de e-mail beveiliging in ESET Windows Thuis producten.

Probleem

• Dit artikel is van toepassing op de volgende ESET software:
    • ESET NOD32 Antivirus
    • ESET Internet Security
    • ESET Smart Security Premium

Oplossing

Niet aanbevolen:

Het uitschakelen van e-mail scannen verwijdert een extra laag van bescherming en wordt niet aanbevolen.

1. Open jouw Windows ESET product. Hoe open in mijn ESET product?
  2. Druk op F5 om de Geavanceerde instellingen te openen.
  3. Klap aan de linkerkant Web and email uit, klik op Beveiliging van e-mailclient en klap Email Clients uit.
  4. In de Te Scannen e-mail sectie, klik de schuifbalk om de Ontvangen, Verzonden en Gelezen e-mail uit te schakelen. Klik op OK om de wijzigingen op te slaan en verlaat de Geavanceerde instellingen.