[KB5704] Safe Banking & Browsing onderbreken of uitschakelen in ESET-producten voor thuis en kleine kantoren voor Windows

OPMERKING:

Deze pagina is vertaald door een computer. Klik op English onder Languages op deze pagina om de originele tekst weer te geven. Als u iets onduidelijk vindt, neem dan contact op met uw lokale support.

Uitgave

Oplossing

Veilig bankieren en surfen pauzeren of uitschakelen

Apparaten met ARM-processors

Safe Banking & Browsing wordt alleen ondersteund door Firefox- en Microsoft Edge-webbrowsers wanneer een apparaat een ARM-processor gebruikt.

1. Open het hoofdprogrammavenster van uw ESET Windows-product.

2. Klik op SetupBeveiligingstools.

Afbeelding 1-1
  1. Klik op de ingeschakelde schakelknop naast Veilig Bankieren & Browsen voor opties om de bescherming te pauzeren of uit te schakelen (de schakelknop wordt geel of rood wanneer deze is gepauzeerd of uitgeschakeld).

Uitgeschakelde bescherming

Als de beveiliging is gepauzeerd of uitgeschakeld, wordt de beveiligde browser niet gestart wanneer u een bankwebsite bezoekt. Gegevens worden niet versleuteld en het stuurprogramma voor bescherming tegen keyloggers is niet ingeschakeld.

Afbeelding 1-2
  1. Klik op het vervolgkeuzemenu en selecteer de tijd om de beveiliging te pauzeren of permanent uit te schakelen. Klik opToepassen.

Afbeelding
    1-3

Veilig bankieren en browsen opnieuw inschakelen

1. Open het hoofdvenster van uw ESET Windows-product.

2. Klik op SetupBeveiligingstools.

Afbeelding 2-1
  1. Klik op de schakelknop naast Safe Banking & Browsing om de bescherming opnieuw in te schakelen (de schakelknop wordt groen als deze is ingeschakeld).

Afbeelding 2-2