[KB2219] Hoe maak ik een SysInspector log?

Oplossing

ESET SysInspector is een gratis diagnostisch programma dat is ontworpen om de gebruiker beter te ondersteunen. Het voert een diepgaande analyse van de configuratie van uw computer uit, deze informatie is voor de helpdesk van essentieel belang om u beter te helpen met het oplossen van mogelijke problemen. Volg de onderstaande stappen voor het uitvoeren van een Sysinspector:

1. Open ESET SysInspector door te klikken op Start → Alle programma's → ESET → ESET (Product) → SysInspector.

OPMERKING:

U kunt ook een SysInspector log vanuit het programmavenster van ESET maken door op Extra → SysInspector te klikken en dan op Maken in het SysInspector venster.

1. Download de ESET SysInspector voor u systeem:
  1. Wanneer u wordt gevraagd om het gedownloade bestand uit te voeren of op te slaan, klikt u op Opslaan selecteert u vervolgens een locatie en sla het bestand op.
  2. Dubbelklik op het SysInspector icoon op uw bureaublad en klik op Uitvoeren. Lees de Algemene Voorwaarden en klik vervolgens op I Accept.

Figuur 1-1
Klik op de afbeelding om deze te vergroten
  1. De SysInspector log zal een paar minuten draaien om uw computer te onderzoeken en vervolgens hier een logboek van te maken.

Figuur 1-2
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Zodra de analyse is voltooid, wordt het SysInspector hoofdvenster van het programma weergegeven. Klik op File → Save Log om het log bestand op te slaan. Klik op Ja om te bevestigen.

Figuur 1-3
Klik op de afbeelding om deze te vergroten
  1. Selecteer uw Bureaublad en klik op Opslaan om het log bestand op te slaan.

OPMERKING:

Voordat u het logbestand opslaat op uw computer, zorg ervoor dat ESET SysInspector Gecomprimeerde Log (*. zip) is geselecteerd in het Opslaan als type gedeelte. De bestandsnaam zal worden ingevuld, maak geen wijzigingen aan de bestandsnaam voordat u deze opslaat.

Figuur 1-4
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

Beantwoord de e-mail van de helpdesk en bevestig het gezipte logbestand. Een support medewerker gaat het log bestand onderzoeken en zo spoedig mogelijk met de aanbevolen actie op basis van hun bevindingen reageren.

OPMERKING:

Als u niet in staat ben een zip-log bestand toe te voegen, wijzigt u de extensie naar .file (bijv. SysInspector.file)