[KB3418] Hoe download en installeer ik ESET NOD32 Antivirus?

Oplossing

Download de ESET NOD32 Antivirus versie 2018

1. Download ESET NOD32 Antivirus

1. SelecteerOpslaanwanneer gevraagd, en sla het bestand op uwBureaubladop.

Belangrijk!

Heeft u nog geen ESET beveiligingsproduct op uw computer staan, maar wel een beveiligingsproduct van een andere partij, let er dan op dat deze eerst verwijderd dient te worden.

Voor verdere instructies van het verwijderen van vorige software, klikt uhier.

1. Wanneer uw download klaar is wordt u gevraagd om het bestand uit te voeren, klik opUitvoerenen begin het installatie proces. Wanneer het installatiebestand hier niet automatisch om vraagt, navigeert u naar uwbureaubladof waar u het bestand heeft. Dubbelklik op het bestand om de ESET LiveInstaller te openen. Wanneer u er klaar voor bent, gaat u naar de volgende stap in het installatieproces.

Installeerde ESET NOD32 Antivirus versie 2018

De ESET Live Installer zal automatisch de taal, de bitarchitectuur en versie van uw systeem detecteren. Volg de stappen hieronder om uw ESET product te installeren.

1. Controleer in het welkoms scherm of de juiste taal is geselecteerd en klik opDoorgaanom verder te gaan.

Figuur 1-1
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. In het scherm metLicentieovereenkomst voor eindgebruikers, klikt u opIk ga akkoord.

Figuur 1-2
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Kies voor de activeringsoptie die u wilt gebruiken.

Figuur 1-3
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Als u heeft gekozen voorVoer een licentiecode inkunt u de licentiecode invoeren die u na de aanschaf heeft gekregen. Als u heeft gekozen om de software te activeren met de licentiebeheer functie. Kunt u inloggen met het my.eset.com account wat u heeft aangemaakt.

Figuur 1-4
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

Belangrijk!

Als u de ESET NOD32 Antivirus versie 2018 over een bestaand ESET beveiligings product installeert, zal uw beveiligings product automatisch worden bijgewerkt met de juiste referenties en zullen de laatste virusdefinities worden gedownload.

1. Na het activeren van de software, krijgt u te zien welke software er geïnstalleerd kan worden.

Figuur 1-5
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. U kunt in dit scherm ook kiezen voor een Ander product, u kunt dan kiezen uit de producten die te installeren zijn met uw licentie.

Figuur 1-6
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. In het volgende scherm, selecteer de selectievakje naastESET LiveGrid -feedbacksysteem inschakelen(aanbevolen) en klik op het bolletje voorDetectie voor potentieel ongewenste toepassingen inschakelen(aanbevolen). Klik opInstallerenom de installatie te starten.

Figuur 1-7
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Wanneer de installatie klaar is, klikt u opVoltooienom de installatie wizard af te sluiten.

Figuur 1-8