[KB2997] Download en installeer ESET Mobile Security for Android

Probleem

Downloaden en installeren van ESET Mobile Security voor Android

|Amazon|

INSTALLATIE VOLTOOID MAAR U MOET NOG ACTIVEREN:

Oplossing

Voordat u ESET Mobile Security installeert
  • Verwijder vorige versies:Als er een eerdere versie van ESET Mobile Security geïnstalleerd is, zorg er dan voor dat devorige versies zijn verwijderdvoordatu verder gaat.Hoe weet ik welke versie ik heb?
  • Google Play gebruikers:Om ESET Mobile Security te downloaden van Google Play kan het nodig zijn om een account aan te maken voordat u de applicatie installeert via de Google Play. Het kan tevens nodig zijn om de credit card gegevens in te voeren.
  • ESET.com:U kunt ook een licentie aanschaffen voor ESET Mobile Security via ESET.nl. Licenties die aangeschaft zijn via de website kunnen 1 keer gebruikt wroden op een Andriod of Kindle apparaat.
  • Tablet gebruikers:ESET Mobile Security heeft andere functies op tablets,bekijk ons kennisbank artikel voor meer informatie.

Download ESET Mobile Security via de Google play

1. Met behulp van uw Android-toestel, start de Google Play Store en zoek naarESET Mobile Security. U kunt via de link ook direct naar deGoogle Play storegaan.
  1. Klik opInstalleren(in de Google Play).

Figuur 1-1
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Klik opOpenenals de installatie is voltooid.
  2. Selecteer de gewenste taal en het land, klik opEindgebruiker Licentie overeenkomstom de voorwaarden te bekijken en klik opAccepteren.

Figuur 1-2
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Lees deInstemming van de gebruikerdoor en Klik opAccepteren.

Figuur 1-3
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. SelecteerVerbinding maken met ESET Live Grid(aanbevolen) enklik opVolgende.

Figuur 1-4
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. In hetDetectie van mogelijk ongewenste toepassingenscherm, selecteert u de gewenste optie (zie:wat is een potentieel ongewenste toepassing?) enklikVolgende.

Figuur 1-5
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Bekijk de permissies voor ESET Mobile Security en klikopVolgende.Klik nu 2 keer opToestaan.

Figuur 1-6
Klik op de afbeelding om deze te vergroten​

1. Klik opVolgendeen kies het mailadres wat uwilt gebruiken en klik opOK. Als u al een licentie heeft gekocht, zorg er dan voor dat u het mailadres kiest waar de licentie op is aangeschaft.

Figuur 1-7
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

Gebruik een ander e-mailadres zonder een nieuw e-mailaccount naar uw apparaat te synchroniseren.
  1. Als u een ander e-mailadres wilt gebruiken zonder het e-mailaccount toe te voegen aan uw apparaat, tikt u op Volgende.
    1. tik op Annuleren.
    2. Voer uw e-mailadres in het daarvoor bestemdeveld in.

Als u al een licentie hebt gekocht, selecteert u het e-mailadres dat u hebt ingevoerd bij de aanschaf van ESET Mobile Security. Als u uw licentie via Google Play hebt gekocht, selecteert u uw gmail-account. Dit is het e-mailadres dat e-mails voor het opnieuw instellen van het wachtwoord ontvangt van ESET als u uw beveiligingswachtwoord bent vergeten en uw apparaat moet ontgrendelen.

1. Tik op Volgende.

Figuur 1-7
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Klik opEerste scan startenOm de installatie af te ronden.

Koop een licentie om de premium functies te gebruiken

BELANGRIJK:SMS & Call Filter, Apps Audit, Anti-Phishing, SIM-Guard en Remote Wipe functies zijn alleen beschikbaar voor gebruikers met een betaalde licentie.Zie onze kennisbank artikel voor instructies om te upgraden naar premium.

Figuur 1-8
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Als u een licentie heeft aangeschaft,Klik dan hier om naar de instructies te gaan om ESET Mobile Security te activeren voor Android.
  2. Zodra ESET Mobile Security is geactiveerd,configureert u de antidiefstalbeveiliugingenvoegt u een vertrouwde vriend toe aan uw apparaat. U kunt de telefoon van een vertrouwde vriend en uw geactiveerde antidiefstalaccount gebruiken om u te helpen uw beveiligingswachtwoord opnieuw in te stellen en de toegang tot uw apparaat te herstellen als u uw beveiligingswachtwoord vergeet of kwijtraakt.