[CA6912] Modules Review, juni 2018

OPMERKING:

Deze pagina is vertaald door een computer. Klik op English onder Languages op deze pagina om de originele tekst weer te geven. Als u iets onduidelijk vindt, neem dan contact op met uw lokale support.

Samenvatting

ESET Customer Advisory 2018-0010
23 juli 2018
Urgentie: Informatie

Samenvatting

In deze advisory worden de belangrijkste module-updates besproken die ESET in juni 2018 heeft uitgebracht.

Klantadvies

HIPS ondersteuningsmodule 1320

• Vrijgegeven op 4 juni 2018
  • Volledige ondersteuning van Windows 10 RS4 toegevoegd

Internetbeschermingsmodule 1331.1

• Vrijgegeven op 5 juni 2018
  • Probleem opgelost met het niet loggen van geblokkeerde toegang tot websites in productversies die het configureren van de logging-ernst niet ondersteunden

ESET SysInspector module 1273

• Vrijgegeven op 5 juni 2018
  • Vaste evaluatie van gewijzigde registervermeldingen tijdens het genereren van logboeken

Bank & betalingsbeschermingsmodule 1133

• Vrijgegeven op 12 juni 2018
  • Probleem opgelost met het niet starten van de standaard beveiligde browser via een snelkoppeling op het bureaublad
  • Beperkte ondersteunde Google Chrome-versies tot 49, 65, 66 en 67

Banking & payment protection module 1135

• Vrijgegeven op 29 juni 2018
  • Ondersteuning toegevoegd voor LastPass 4.14.1.2 extensie in Google Chrome
  • Ondersteuning toegevoegd voor 1Password 4.7.2.90 extensie in Google Chrome
  • Ondersteuning toegevoegd voor Google Chrome 68 en 69

Versielogboek

Versie 1.0 (23 juli 2018): Eerste versie van dit document