[CA6775] Modules Review, Maart 2018

Samenvatting

ESET Klantenadvies 2018-0006
23 april 2018
Ernst: Informatief

Overzicht

In dit advies worden de belangrijkste module-updates besproken die ESET in februari 2018 heeft uitgebracht.

Customer Advisory

Product upgrade module 1024

• Uitgebracht op 6 Maart 2018
  • Ingeschakeld rode upgrade-dialoogvenster voor v7 consumentenproducten

Bank- en betalingsmodule 1126

• Uitgebracht op 15 Maart 2018
  • Probleem verholpen met het openen van PDF-bestanden in Acrobat Reader vanuit een beveiligd exemplaar van Internet Explorer

Antivirus en antispyware module 1536

• Uitgebracht op 26 Maart 2018
  • Stel een upgradeprompt-interval in voor EOL-producten tot 1 dag

Bank- en betalingsmodule 1127

• Uitgebracht op 28 Maart 2018
  • Vaste JS op redirectorpagina
  • Ondersteuning toegevoegd voor LastPass extensie 4.7.3.11 in Google Chrome
  • Ondersteuning toegevoegd voor Roboform extensie 8.4.7.7 in Google Chrome
  • Ondersteuning toegevoegd voor 1Password extensie 4.7.0.90 in Google Chrome en voor 1Password extensie 4.6.12.90 in Mozilla Firefox
  • Ondersteuning toegevoegd voor Google Chrome 66

Antivirus en antispyware module 1536.1

• Uitgebracht op 29 Maart 2018
  • Mogelijke eindeloze lus hersteld bij het in quarantaine plaatsen van een e-mail

Versie log

Versie 1.0 (23 april 2018): Eerste versie van dit document