[CA6687] Modules Review, februari 2018

Samenvatting

ESET Klantenadvies 2018-0005
12 maart 2018
Ernst: Informatief

Overzicht

In dit advies worden de belangrijkste module-updates besproken die ESET in februari 2018 heeft uitgebracht.

Customer Advisory

Configuratie module 1525.11

• Uitgebracht op 6 februari 2018
  • Ondersteuning toegevoegd voor meerdere functies van Endpoint 6.6 producten

Anti-Stealth support module 1125

• Uitgebracht op 15 februari 2018
  • Gemarkeerd ESET-product compatibel met Windows-beveiligingsupdates en toegestane installatie

Firewall module 1373.1

• Uitgebracht op 23 februari 2018
  • Mogelijke BSOD opgelost bij foutieve registratie van IP meldingen

Script scanner module 1030

• Uitgebracht op 23 februari 2018
  • Ondersteuning toegevoegd voor Google Chrome 64.0.3282.167 en 64.0.3282.168

Bank- en betalingsmodule 1124

• Uitgebracht op 23 februari 2018
  • Ondersteuning toegevoegd voor LastPass extensie 4.7.0.2 in Google Chrome
  • Ondersteuning toegevoegd voor CSOB Electronic Signature extensie 1.0.5.0 in Google Chrome
  • Ondersteuning toegevoegd voor K&H extensie 1.0.0.20 in Google Chrome
  • Ondersteuing toegevoegd voor K&H bank chip card

Versie log

Versie 1.0 (12 maart 2018): Eerste versie van dit document