[KB103] Activeren/Registreren van mijn Windows ESET product - FAQ

Oplossing

Bent u een Mac gebruiker?

Veel gestelde vragen:

Ik heb een licentie voor drie computers en ontvang een foutmelding tijdens de activatie – wat moet ik doen?
Als u een foutmelding ontvangt (zoals “ Activeren mislukt”) tijdens de activatie is dit waarschijnlijk omdat u de Activerings code heeft gebruikt tijdens het installeren van uw eerste computer. Na het gebruik van de Activeringscode zal u van ESET een e-mail ontvangen met daarin een Licentiecode. Deze Licentiecode kunt u gebruiken voor het activeren van de resterende computers of herinstallaties van ESET.

Voor instructies over het installeren en actveren op uw tweede en derde computer, gaat u naar: Hoe activeer en installeer ik ESET Multi-Device Security?

Hoe activeer ik mijn ESET product?
Als u via een derde partij een ESET licentie aanschaft zult u uw software nog moeten activeren om een geldige Licentiecode te ontvangen.

Moet ik mijn ESET product activeren?
Als u al een Licentiecode of Gebruikersnaam en Wachtwoord van ESET heeft ontvangen hoeft u uw serienummer / activatiecode niet opnieuw te registreren. Vergeet echter niet om uw Gebruikersnaam, wachtwoord of licentiecode in ESET in te voeren. Zonder een juist ingevoerde Licentiecode is het niet mogelijk om de virus signature updates te ontvangen, deze updates zijn zeer belangrijk voor een optimale bescherming.

Welk wachtwoord moet ik gebruiken als ik het online formulier invul?
Het wachtwoord voor het activeringsformulier wordt door u bedacht en is ongerelateerd aan uw ESET Gebruikersnaam of Wachtwoord wat u via de e-mail ontvangt.

Ik ontvang een foutmelding waarin staat dat mijn Serienummer of Licentiesleutel niet juist is.

• Zorg ervoor dat uw het Serienummer/ de licentiecode precies invoert zoals u deze heeft ontvangen.
  • Uw Serienummer/ Licentiecode is hooflettergevoelig en koppeltekens zijn nodig. Een grote “0” is het getal nul (0), een kleine “o” is de kleine letter o.

Hoe weet ik of mijn ESET product succesvol is geactiveerd?