Home article search

ESET Windows thuis producten versie 11 zijn beschikbaar.

ESET NOD32 Antivirus, ESET Internet Security en ESET Smart Security Premium versie 11 zijn beschikbaar om te downloaden en installeren.

ESET Smart Security is niet meer beschikbaar en overgenomen door ESET Internet Security.

De 2 nieuwe producten ESET Internet Security en ESET Smart Security Premium bevatten nieuwe functies zoals: script-gebasseerde aanvalsbeveiliging, webcam beveiliging, Connected home monitor, password manager en secure data.

 

Nieuwe en verbeterde functies

  • Connected Home Monitor—Hernoemd voor "thuisnetwerkbeveiliging" met toegevoegd een nieuwe toepassing om met de router verbonden IoT apparaten (Internet of Things) om kwetsbaarheid te testen zoals, zwakke wachtwoorden, open poorten en bekende apparaten. 

  • UEFI Scanner—Proactive scanner die in de achtergrond draait en meldingen geeft als er een problemen geconstateerd zijn.
  • Licentiebeheer—Nieuwe toepassing toegevoegd aan my.eset.com waar u uw licenties kunt bekijken en beheren en kunt zien welke apparaten er beveilig zijn

  • Systeem opruimer—Nieuwe functie om de standaard instellinger weer terug te zetten na een malware infectie.

Voor beschrijvingen van deze functies, bekijkt u Wat is er nieuw in ESET versie 11 producten.

Download en installeer ESET Internet Security of ESET Smart Security Premium

Download en installeer ESET NOD32 Antivirus

Behoefte aan persoonlijke ondersteuning in Nederland?

Ook als je geen huidige ESET klant bent staan onze support medewerkers voor je klaar om jouw systeem te herstellen, te optimaliseren en te beveiligen. Bel 0184-647730 om vandaag nog een afspraak te maken met de ESET klantenservice! Of vul het online formulier in!Behoefte aan persoonlijke ondersteuning in België?

Onze support medewerkers staan voor u klaar. Vul het online formulier in om met de ESET klantendienst in België in contact te treden en wij nemen binnen de 24 uren contact met u op (tijdens de bureeluren)!Was this information helpful?