Business article search

Waarom verschijnen sommige cliënts tweemaal in de ESET Remote Administrator Console?

ANTWOORD:

Als een cliënt computer twee netwerkkaarten heeft, is er de mogelijkheid dat deze tweemaal voor komt in de cliënts tab van de ESET Remote Administrator Console. Om dit op te lossen raden wij u aan de onderstaande instructies te volgen:

1.  Open de ESET Remote Administrator Console (ERAC) door te klikken op Start → Alle Programma’s → ESET → ESET Remote Administrator Console.
2.  Klik op Tools → Server Options... → Other Settings tab.
3.  Klik de Edit Advanced Settings... knop onderin het venster om het ESET Configuration Editor venster te openen.
4.  Vanuit de boomstructuur aan de linkerzijde, navigeer naar ESET Remote Administrator → ERA Server → Setup → Advanced → Enable MAC address renaming (from valid to another valid).
5.  Selecteer de Yes checkbox aan de rechterzijde. Sluit de ESET Configuration Editor en sla het .xml configuratie bestand op.

Afbeelding. 1-1

6.  Klik OK om het Server Options venster te sluiten. Sluit en open de ERA Console en verifieer dat er geen cliënt werkstations dubbel vermeld zijn in de cliënts tab.
Opmerking: Als er cliënts nog steeds dubbel voorkomen kunt u deze simpelweg verwijderen. Ze zullen niet meer dubbel verschijnen als ze zich opnieuw aanmelden bij de ESET Remote Administrator Server.