Certificaatvalidatie mislukt bij het installeren van mijn ESET product

Probleem

• Ik krijg de foutmelding ECP.20031 fout tijdens de ESET installatie.

ANTWOORD:

Deze fout wordt veroorzaakt als gevolg van verouderde of onvoldoende beveiligingscertificaten. Volg de onderstaande stappen om het op te lossen:

1. Klik hier om een nieuw vertrouwd basiscertificaat te downloaden.

1. Klik met de rechtermuisknop ergens op het certificaat en klik op Opslaan als… Sla het bestand op het bureaublad op als een .crt bestand. Om dit te doen, moet u de bestandsextensie wijzigen.

Figuur 1-1
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Klik nu 2 keer op het bestand op uw bureaublad om de certificaten wizard te starten.

1. Klik nu op Certificaat installeren.

Figuur 1-2
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Klik op Volgende.

Figuur 1-3
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Klik nog een keer op Volgende.

Figuur 1-4
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Klik nu op Voltooien.

Figuur 1-5
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Klik op OK.

Figuur 1-6
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Download nu de Microsoft Root Certificate updater.

2. Voer nu het programma uit wat u net gedownload heeft. Na het uitvoeren van dit programma, start u de pc opnieuw op en kunt u de ESET software installeren.

Controleer of de tijd en datum op de computer goed staan ingesteld, als dit niet het geval is, moet u deze eerst veranderen voordat u de ESET software installeert.

Als dit het probleem niet oplost, kunt u een van de volgende artikelen bekijken: