Hoe zet ik mijn ESET persoonlijke firewall instellingen over op een andere computer?

ANTWOORD:

1. Klik op Start→Configuratiescherm→Vormgeving en persoonlijke instellingen→Verborgen bestanden en mappen werrgeven. Onder map opties selecteert u Verborgen bestenaden en mappen weergeven.
  2. Klik op Start→Computer en navigeer naar C:\ProgramData\ESET\ESET Security
  3. Kopieer de volgende bestanden van de ESET Smart Security Premium of ESET Internet Security naar uw bureaublad
  • epfwdata.bin
  • EpfwUser.dat
  1. Kopieer deze bestanden naar de 2de computer en sla ze op uw bureaublad op.
  2. Start de 2de computer op in de veilige modus.
  3. Herhaal stap 1 om er zeker van te zijn dat u de verborgen bestanden en mappen kunt zien.
  4. Klik op Start→Computer en navigeer naar C:\ProgramData\ESET\ESET Security
  5. Verplaats de bestanden epfwdata.bin en EpfwUser.dat van uw bureaublad naar de ESET Smart Security Premium of ESET Internet Security map om de huidige firewall instellingen te vervangen. Als er een melding komt, selecteer dan vervangen.