Uitsluiten van een toepassing of IP adres in de protocolfiltering van mijn Windows ESET product

Probleem

Dit artikel is van toepassing op de volgende producten:

• ESET Internet Security
  • ESET Smart Security Premium

ANTWOORD:

1. Open uw Windows ESET product. Hoe open ik mijn ESET product?

2. Druk op F5 op het toetsenbord om de geavanceerde instellingen te openen.

3. Klik op Web en E-mail, Klik op Protocolfiltering en klik dan op Bewerken naast Uitgesloten toepassingen of uitgesloten IP-adressen. Dit is afhankelijk van wat voor uitzondering u wilt maken.

Figuur 1-1
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Klik op Toevoegen

Figuur 1-2
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

Figuur 1-3
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Selecteer de applicatie of typ het IP adres in dat u wilt uitzonderen. Klik dan op OK om de wijziging op te slaan.
  2. De nieuwe uitzondering zal nu zichtbaar zijn in het venster. Klik ook hier op OK om de instellingen te verlaten.