Hoe verwijder ik een Bedep infectie?

Probleem

• Uw ESET product detecteert een Bedep bedreiging(Win64/Win32)
  • Verschillende explorer.exe processen zijn actief
  • U probeert verschillende webpagina’s te bezoeken, maar deze worden geblokkeerd

ANTWOORD:

I. Voer de Bedep Cleaner tool uit

1. Klik met de rechtermuisknop op de link hieronder, selecteer opslaan als (of sla de link op in uw browser) uit het menu wat u krijgt. Sla het bestand nu op uw bureaublad op.
  2. Als de download gereed is, kunt u dubbel klikken op ESETBedepCleaner.exe.

3. Lees de overeenkomst en klik op accepteren, als u het er mee eens bent.
  4. De tool zal automatisch uitgevoerd worden. Als de tool een
    Bedep infectie vindt, typt u Y op het toetsenbord om de infectie te verwijderen.

Figuur 1-1
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Als er een Bedep bedreiging is gedetecteerd, krijgt u de melding "Win32/Bedep is succesvol verwijderd van uw systeem. Druk op een toets op het toetsenbord om het programma te sluiten.

Figuur 1-2
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Nadat u een infectie verwijderd heeft, adviseren wij u om de pc opnieuw op te starten.

De infectie is nu verwijderd, en u zou nu de webpagina’s weer kunnen bezoeken.

II. Upgrade naar de laatste versie van uw ESET product

De laatste versies van de ESET producten, bevatten een geüpdatet module die helpt te beschermen tegen Bedep infecties. Het is belangrijk dat u de laatste versie gebruikt, om een maximale beveiliging te waarborgen.

1. Controleer welke versie u heeft.

2. Upgrade naar de laatste versie van uw ESET product.