Hoe verleng ik mijn licentie?

ANTWOORD:

U kunt uw ESET beveiligings product licentie verlengen binnen 60 dagen voordat uw licentie verloopt, óf in 60 dagen nadat uw licentie verloopt.

1. Om te beginnen bezoekt u onze verlengingspagina.
  2. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in zoals weergegeven in onderstaande afbeelding en klik op ‘verder’

Figuur 1-1
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Selecteer uw voorkeursoptie tot verlenging en klik op naar afrekenen.

1. Controleer uw winkelwagen en klik nogmaals op afrekenen.

1. Selecteer de optie doorgaan zonder te registreren of registreer als klant. Als u al reeds een account heeft kunt u inloggen via de mogelijkheid ‘terugkomende klant’
  1. Voer u factuuradres en betaalwijze in en klik op ‘bevestig'
  1. Via Buckaroo kunt u nu uw betaling voldoen.