Business article search

Globale Proxy Server instellingen voor Windows ESET producten

ANTWOORD:

De informatie in dit artikel is bedoeld voor diegenen die een proxy-server (niet typisch voor thuisgebruikers) gebruiken om verbinding te maken met het internet. Het is essentieel om de instellingen van de proxy-server correct te configureren om de database met viruskenmerken te kunnen updaten,  verdachte bestanden op te kunnen sturen, statistische informatie te sturen, technische ondersteuning aanvraag in te dienen vanuit de software, enz. Zie de stap-voor-stap instructies voor het configureren van de proxy server instellingen in uw Windows ESET product.

1. Open uw Windows ESET product. Hoe open ik mijn ESET product?
  1. Druk op de F5 toets op het toetsenbord om de geavanceerde instellingen te openen. Klik op Hulpmiddelen  Proxyserver.
  1. Schakel de proxyserver gebruiken optie in, en voer het server adres en poortnummer in (De standaard poort is 3128) van uw proxyserver. Als u deze gegevens niet weet, kunt u klikken op Detecteren naast Proxyserver detecteren.
  1. Als authenticatie nodig is voor deze proxyserver, schakel dan Proxyserver vereist verificatie in, en vul de gebruikersnaam en het wachtwoord in.
    Klik op OK om de wijzigingen op te slaan.