Wat is er nieuw in ESET versie 10 thuisgebruik producten

ESET heeft versie 10 van zijn thuisproducten uitgebracht, ook hebben ze 2 nieuwe priducten uitgebracht.

Uitgebrachte producten

De volgende tabel laat zien welke versie 10 van de thuisgebruik producten er zijn uitgebracht:

Product Versie

ESET NOD32 Antivirus

10.xx

ESET Internet Security (Nieuw)

10.xx
ESET Smart Security * 10.xx
ESET Smart Security Premium (Nieuw) 10.xx

ESET Internet Security en ESET Smart Security Premium hebben nieuwe functies gekregen zoals script-gebasseerde aanvalsbescherming, webcam beveliging, beveiliging van thuisnetwerk, password manager en Secure Data. Hieronder is een overzicht van de verbeterde en nieuwe functies.

Figuur 1-1
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

• Beveiliging van thuisnetwerk—beveiligt de computer tegen inkomende network bedreigingen.
  • Webcam beveiliging—Controleert programma’s en processen die gebruik willen maken van de webcam.
  • Scriptgebasseerde aanvalsbescherming—Beschermt u Proactief tegen dynamische script gebasseerde aanvallen en niet traditionele malware aanvallen.
  • ESET Password Manager—Zorgt ervoor dat u wachtwoorden, creditcard nummers en andere gevoelige gegevens kunt opslaan, organiseren en delen. gegevens (AES-256 gebruikt door het leger). Alles wat je moet onthouden is het hoofdwachtwoord.
  • ESET Secure Data—Beveiligt uw data op externe opslag door het te versleutelen met gecertificeerde versleutel algoithmes (FIPS 140-2).

* ESET Smart Security 10 is alleen beschikbaar voor bestaande klanten die de licentie voor ESET Smart Security verlengen.

Systeemvereisten

Versie 10 heeft geïntegreerde ondersteuning voor 64-bit code en is compatibel met Windows 10 en de nieuwe beveiligingsfuncties van Microsoft® Windows® 10

• Microsoft® Windows® 10
  • Microsoft® Windows® 8.1
  • Microsoft® Windows® 8
  • Microsoft® Windows® 7
  • Microsoft® Windows® Vista
  • Microsoft® Windows® Home Server 2011 64-bit

Script-gebasseerde aanvalsbescherming

Detecteert aanvallen van kwadaardige scripts die proberen om Windows PowerShell te misbruiken. U kunt regels instellen voor het systeem register, actieve processen en andere programma’s om uw beveiligingsproduct te verbeteren.

Voor meer informatie over de ondersteunde browsers en andere systeemvereisten, kun je het volgende Scriptgebasseerde aanvalsbescherming artikel.

Figuur 1-2
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

Figuur 1-3
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

Webcam beveiliging

De webcam beveiliging monitort continu alle processen en programma’s die toegang proberen te krijgen tot de webcam. U krijgt van elk programma en process wat toegang probeert te krijgen tot uw webcam een melding of u deze wilt toestaan of niet.

Beveiliging van thuisnetwerk

Hiermee kunt u uw router thuis testen op kwetsbaarheden en biedt u opties om dit te verbeteren. Ook biedt deze functie een gemakkelijk overzicht met de aangesloten apparaten op uw netwerk, met apparaten gecatogoriseerd op type(bijvoorbeeld smartphones of computers).

Voor meer informatie, kun je het Beveiliging van thuisnetwerk artikel bekijken.

Figuur 1-4
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

Figuur 1-5
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

ESET Password Manager (ESET Smart Security Premium)

Zorgt ervoor dat u wachtwoorden, creditcard nummers en andere gevoelige gegevens kunt opslaan, organiseren en delen. gegevens (AES-256 gebruikt door het leger). Alles wat je moet onthouden is het hoofdwachtwoord.

Voor meer informatie, kun je het Password Manager artikel bekijken.

ESET Secure Data (ESET Smart Security Premium)

Met Secure Data kunt u een versleutelde map op de pc of op verwisselbare media aanmaken.

• Na het coderen van uw verwisselbare media met behulp van ESET Secure Data, is het mogelijk om de verwisselbare media aan te sluiten op een ander apparaat waar de ESET Secure data niet op is geinstalleerd. De gecodeerde map zal dan niet zichtbaar zijn op dat apparaat.
  • Als de verwisselbare media is aangesloten op een apparaat met Secure data, dan zal er een venster tevoorschijn komen voor een wachtwoord om de versleutelde map te kunnen openen. Als u geen wachtwoord invoert, dan zal de map niet zichtbaat zijn.

Voor meer informatie, kun je het Secure Data introductie artikel bekijken.