Systeemvereisten voor mijn ESET Windows product

Details

Voor het installeren raden wij u aan uw huidig beveiligingsproduct te verwijderen. (Zelfs oude versies van ESET software) Dit is om een probleemloze overgang te creëren.

ANTWOORD:

Zakelijke gebruiker? Klik hier

Met welke besturingssystemen zijn ESET producten compatibel (Thuisgebruikers)

Versie 11

Windows 10, 8.x, 7, Vista, Home Server: 2011 (64-bit)

• Intel® of AMD x86-x64

Versie 10.x

Windows 10, 8.x, 7, Vista, Home Server:

• 1 GHz 32-bit (x86) of 64-bit (x64) processor
  • 512 MB (1 GB voor Vista x64) RAM intern geheugen
  • 320 MB beschikbare schijfruimte
  • Super VGA (800 × 600)

Windows XP wordt niet ondersteund in de ESET versie 10.x producten

Versie 9.x, 8.x, 7.x

Windows 10, 8.x, 7, Vista, Home Server:

• 1 GHz 32-bit (x86) of 64-bit (x64) processor
  • 512 MB (1 GB voor Vista x64) RAM intern geheugen
  • 320 MB beschikbare schijfruimte
  • Super VGA (800 × 600)

Windows XP SP3:

• Windows XP Service Pack 3 is nodig voor de beste prestaties
  • 400 MHz 32-bit (x86)/ 64-bit (x64) processor
  • 128 MB RAM intern geheugen
  • 320 MB beschikbare schijfruimte
  • Super VGA (800 × 600)