Hoe kan ik potentieel ongewenste applicaties(PUAs)scannen en verwijderen in ESET Windows producten?

Probleem

• Schakel Volledig opschonen in zodat ESET automatisch alle bedreigingen opschoont.

Dit artikel is van toepassing op de volgende producten:

• ESET NOD32 Antivirus
  • ESET Internet Security
  • ESET Smart Security(Premium)

ANTWOORD:

1. Open uw Windows ESET product. Hoe open ik mijn ESET product?

2. Wees er zeker van dat uw ESET product is ingesteld om Potentieel ongewenste toepassingen en potentieel onveilige toepassingen te detecteren. De scan zal de applicaties niet opschonen als de detectie hiervoor niet is aangezet.
  3. Druk op F5 op uw toetsenbord om de geavanceerde instellingen te openen. Ga naar Antivirus →
    Computerscan op aanvraag scrol dan naar beneden naar Opschoonniveau en zet de instelling op Volledig opschonen. Klik op OK om de geavanceerde instellingen te sluiten.

Figuur 1-1
    Klik op de afbeelding om deze te vergroten

4. Klik op Computerscan → Geavanceerde scans → Aangepaste scan.

Figuur 1-2
    Klik op de afbeelding om deze te vergroten

5. Selecteer het vinkje naast Deze pc, klik op het tandwiel icon en selecteer daar de Smart scan uit de lijst met profielen.

6. Klik op Scannen. Uw ESET product zal automatisch alle gevonden bedreigingen opschonen.