Hoe activeer ik de premium opties in ESET Mobile Security

Probleem

• Upgrade de gratis versie van ESET mobile Security naar de premium versie
  • Activeer onder andere de SMS & oproep filter, Toestel controle en de Anti-Diefstal opties

ANTWOORD:

Activeer ESET Mobile Security voor Android

1. Open ESET Mobile Security voor Android.
  2. Klik op het menu  icoon om het menu te openen en klik dan op Licentie.

Figuur 2-1
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Klik op Geef licentiecode op.

Figuur 2-2
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Typ uw licentiesleutel in en klik op activeren. Wanneer de verificatie van uw licentie is voltooid, staat er Activering voltooid.

Figuur 2-3