Hoe activeer ik de premium opties in ESET Mobile Security

Probleem

• Upgrade de gratis versie van ESET mobile Security naar de premium versie
  • Activeer onder andere de SMS & oproep filter, Toestel controle en de Anti-Diefstal opties

ANTWOORD:

1. Open ESET Mobile Security
  2. Klik Menu → License (Of klik boven in het schem en daarna op License).
  3. Klik op Purchase License.

Figure 1-1

1. De ESET shop zal openen in uw browser. Scrol naar onder om de opties te bekijken voor het kopen van een licentie. Er zijn twee opties voor het kopen van een licentie voor ESET Mobile Security:

a. Kies voor een 1 of 2 jarige licentie en klik daarna op Add to cart om een licentie van ESET.com te kopen

b. Koop een ESET Mobile Security licentie in een Google Play shop of in de Amazon Appstore met uw eigen account

Figure 1-2

1. Volg de instructies op uw scherm om de betaling te voltooien. Als u deze koopt via Google Play of Amazon.com, zal uw licentie automatisch geactiveerd worden met uw account, waardoor de premium features automatisch worden geactiveerd. Als u een licentie koopt vanaf ESET.com, zal u een email ontvangen met uw nieuwe gebruikersnaam en wachtwoord. Volg stap 6-9 om deze in te voeren zodat uw licentie word geactiveerd.

1. Klik op Menu License Activate Application using your Username and Password.

Figure 1-3

1. Type uw gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op activate